Newborn

De periode zo vlak na de geboorte van je kindje, is een bijzonder unieke periode waarin je kindje ook heel snel groeit. Met newbornfotografie kun je de tijd even stilzetten en een herinnering creëren voor nu en voor later!

Noëlle Fotografie legt de eerste en puurste momenten van je baby liefdevol en veilig vast in je eigen vertrouwde omgeving zodat je optimaal kunt genieten van je kraamtijd. Maar als de hectiek die een pasgeborene kan veroorzaken liever voor jezelf houdt, dan ben je van harte welkom in mijn thuisstudio in Almere Buiten.

Samen kiezen we de stijl waarin jullie kleintje wordt vastgelegd. Ik zorg er met verschillende dekentjes en accessoires voor dat er wat te kiezen valt. Samen en met heel veel geduld en voldoende ruimte voor verschonen, knuffelen en voeden, zorgen we er voor dat je een prachtige vereeuwiging zult hebben van die eerste bijzondere momenten van je kleintje.

Informatie

<p>

Newborn

<br />De periode zo vlak na de geboorte van je kindje, is een bijzonder unieke periode waarin je kindje ook heel snel groeit. Met newbornfotografie kun je de tijd even stilzetten en een herinnering creëren voor nu en voor later!Noëlle Fotografie legt de eerste en puurste momenten van je baby liefdevol en veilig vast in je eigen vertrouwde omgeving zodat je optimaal kunt genieten van je kraamtijd.Samen kiezen we de stijl waarin jullie kleintje wordt vastgelegd. Met heel veel geduld en voldoende ruimte voor verschonen, knuffelen en voeden, zorgen we er voor dat je een prachtige vereeuwiging zult hebben van die eerste bijzondere momenten van je kleintje.<br />

Informatie

<br />Een newborn-sessie doe ik in jullie eigen en vertrouwde omgeving. Wil je verzekerd zijn van een plekje, boek dan alvast tijdens je zwangerschap zodat ik een plaatstje voor je kan reserveren.Ik trek ongeveer 1,5 a 2 uur uit voor een newbornsessie. Zo is er ook tijd voor voeden, verschonen en knuffelen tussen door. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot en veiligheid staat voor op.Na de sessie ontvang je 10-15 door mij geselecteerde digitale foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk en een afdruk naar keuze van 20 x 30cm.<br />

Investering

<br />
Prijzen

<br />Inbegrepen:</p>
<li>sessie van 1,5 – 2 uur</li>
<li>10-15 digitale bestanden in hoge resolutie</li>
<li>1 afdruk naar keuze van 20 x 30 cm</li>
<p><strong>Tarief:</strong>€145,- (Bij jou thuis)<br />

<br />
Producten

<br />Ook kan ik diverse producten leveren zoals:</p>
<li>houten fotoblok</li>
<li>afdruk op canvas</li>
<li>afdruk op plexiglas</li>
<li>afdruk op aluminium</li>
<li>Mini Newnborn fotoalbum in lederlook</li>
<p>Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.<br />

<br />
</p>
[/av_textblock]

[/av_one_half]

Investering

Prijzen

Inbegrepen:

  • sessie van 2 – 3 uur in de studio of thuis
  • 10-15 digitale bestanden in hoge resolutie
  • 1 afdruk naar keuze van 20 x 30 cm

Tarief:

€145,- (Studiotarief)

€175,- (Bij jou thuis)

Producten

Ook kan ik diverse producten leveren zoals:

  • houten fotoblok
  • afdruk op canvas
  • afdruk op plexiglas
  • afdruk op aluminium
  • Mini Newnborn fotoalbum in lederlook

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.