Trouwen

Natuurlijk wil je de mooiste dag van je leven graag vastleggen. Dit doe ik natuurlijk graag voor je.

Informatie

Maar voordat we met elkaar in zee gaan, maken we eerst een kennismakingsafspraak. Dat doen we ruim voor de bruiloft. Want, doordat ik jullie dag vastleg, zullen jullie mij op jullie bijzondere dag om je heen hebben.Ik zal dicht in de buurt zijn, zo veel mogelijk onzichtbaar, maar ik kan natuurlijk niet toveren 😉 Daarom is het belangrijk dat we een klik met elkaar hebben.

Als die er is, reserveer ik natuurlijk meteen jullie datum in mijn agenda. Samen bespreken we vooraf jullie wensen. Vanaf hoe laat tot hoe laat ben ik er? Wat vinden jullie belangrijk en wat niet. Samen maken we een draaiboek waar ik op jullie dag mee uit de voeten kan.

Trouwefotografie

Investering

Prijzen

Ieder bruidspaar heeft specifieke wensen voor hun bruiloft. In grote lijnen biedt ik drie verschillende varianten aan:

  • Mini voor kleine intieme bruiloften, van het de first look tot en met de ceremonie. De kosten voor deze reportage zijn 875,-. Je krijgt hiervoor 6 uur fotografie, 150-180 bestanden in hoge resolutie, exclusief album.
  • Medium voor als je alles vastgelegd wilt hebben vanaf het aankleden, de first look, de ceremonie, de fotoshoot, het borrelen en het aansnijden van de taart. De kosten voor deze reportage zijn 1595,- Je krijgt 8 uur fotografie, hiervoor 200-220 digitale bestanden, een album van 30 x 30 cm en 40 pagina’s en een gepersonaliseerde USB stick met jullie foto’s.
  • Large voor als je ook de eerste dans op het feest niet wilt missen. De keuze is aan jullie. De kosten voor deze reportage zijn 1775,-. Je krijgt hiervoor 10 uur fotografie, 250-270 digitale bestanden, een album van 30 x 30 cm en 40 pagina’s en een gepersonaliseerde USB stick met jullie foto’s.

Bij alle pakketten krijg je een alvast eerste sneakpreview van 5 bestanden een week na de bruiloft. Het is altijd mogelijk boven op je pakket extra uren fotografie af te nemen. Per extra uur reken ik 125,-.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Dan maak ik een passende offerte gebaseerd op jullie wensen. Dat kan via info@noellefotografie.nl of 06-48959335.

Optioneel

Jullie kunnen naast de pakketten mini, medium en large nog extra producten los af te nemen:

  • Album 30 x 30, 40 pagina’s leder of linnen
  • Ouderalbum
  • Gepersonaliseerde USB box
  • Afdrukken op Canvas, plexiglas, hout, aluminium

Neem contact op voor de mogelijkheden.